hoofd pagina

ONS BELEID EN WIE IS GESCHIKT VOOR EEN SHIH TZU. (LASTER EN SMAAD)

LIEVE ROB, BEDANKT VOOR ALLE JAREN VAN GOEDE ZORGEN VOOR ONZE SHIH TZU WONDERTJES EN WAT WAS HET GEZELLIG IN DE STOETERIJ. WE LOVE YOU.

HELAAS IS DE MAATSCHAPPIJ ZICH AAN HET VERHARDEN MEDE DOOR DE SOCIAL MEDIA EN KUNNEN MENSEN ZICH NU EENMAAL MOOIER VOORDOEN, ALS DAT ZE IN WERKELIJKHEID ZIJN. LASTER EN SMAAD ZIJN AAN DE ORDE VAN DE DAG.....

ONS BELEID IS HIERDOOR NOG STRENGER GEWORDEN ALS VOORHEEN. WIJ ZIEN ONZE KLEINE WONDERTJES NIET ALS EEN BROOD, WAT OVER DE TOONBANK WORDT GEGEVEN TEGEN BETALING EN TOT NOOIT MEER ZIENS OF HOORS.... WIJ KRIJGEN FREQUENT MAILTJES ZO VAN...HALLO HEEFT U NOG EEN SHIH TZU???, WAT KOST DIE EN EEN VOORNAAM, ZO EEN MAIL VERDWIJNT HIER IN DE PRULLENBAK. MOCHT U INTERESSE HEBBEN IN EEN WONDERTJE VAN ONS, DAN ZAL ONZE 1STE VRAAG ZIJN OM ONS TE CONTACTEREN UITERAARD GEHEEL VRIJBLIJVEND, MOCHT HET TELEFOONGESPREK VAN BEIDE KANTEN NAAR TEVREDENHEID VERLOPEN, DAN ZULLEN WIJ U VRAGEN OM UW ADRES, MOB.NR. EN MAILADRES AAN ONS TE STUREN. DAARNA MAKEN WIJ IN OVERLEG EEN AFSPRAAK VOOR EEN PUPBEZICHTIGING. TEVENS HEBBEN WIJ NIET HET GEHELE JAAR DOOR KLEINE PUPSEL WONDERTJES.  LET WEL WIJ ZIJN GEBONDEN AAN DE PRIVACY WETGEVING.

WIJ ZULLEN ALTIJD VRAGEN HEEFT U EEN GEZIN OF NIET, HEEFT U AL EENS EERDER EEN HOND GEHAD OF MOETEN WIJ U BEGELEIDEN, WAAROM EN HOE BENT U OP DIT RAS GEVALLEN. OOK KIJKEN WIJ WELKE PUP EVENTUEEL GESCHIKT IS VOOR DE DESBETREFFENDE EIGENAAR, DE ENE SHIH TZU IS NU EENMAAL ENTHOUSIASTER ALS DE ANDER. OOK BELANGRIJK IS ER EEN MATCH, WIJ KIJKEN DUS HOE U MET HET PUPJE OMGAAT EN IS ER ECHTE LIEFDE...

MOCHTEN WIJ EEN ONDERBUIK GEVOEL HEBBEN NA EEN TELEFOONGESPREK OF ZELFS TIJDENS DE KENNISMAKING EN OF BIJ OPHALEN VAN DE PUP VOOR ONVERWACHTE VERRASSINGEN KOMEN TE STAAN, DAN HEBBEN WIJ HET RECHT EN NATUURLIJK OOK DE EVENTUELE EIGENAAR OM AF TE ZIEN VAN DE AANSCHAF VAN HET KLEINTJE. IS ER B.V. NIET GOED OVER NAGEDACHT, OF IS DE ECHTGENOOT NIET OP DE HOOGTE, OF WORDT DE KAT ERUIT GETRAPT, OF KOMEN WIJ NA ONDERZOEK ERACHTER, DAT DE PUP HELE DAGEN ALLEEN IS, DAN GEEF JE ZO EEN HUMMELTJE NIET MEE. ER WORDT HIER 9 WEKEN LANG GOED GEZORGD VOOR DE DRACHTIGE MAMA, DAN EEN BEVALLING, WELKE DE NODIGE ZORG EN TIJD VERGT...EN SLAAPGEBREKHa ha, DAN DE VERZORGING EN S`NACHTS WAKKER BLIJVEN EN BIJ DE MAMA EN KLEINTJES BLIJVEN, OPDAT ALLES GOED VERLOOPT, HET IS EEN TRAJECT VAN WEKEN VAN ZORGEN AANLEGGEN, AFSPENEN, VERSCHILLENDE CONTROLES, AL MET AL PERSOONLIJK VOOR ONS EEN TIJD, DAT WIJ ER DAG EN NACHT MEE BEZIG ZIJN, WANT DIERENLEED NEE....DAAR DOEN WIJ NIET AAN. EEN DIER LAAT JE NOOIT IN DE STEEK EEN MENS WEL...........

LET WEL IEDEREEN IS HIER WELKOM, WELK GELOOF, KLEUR, AFKOMST, RIJK, ARM, DE HARDWERKENDE MENS, WELKE MOET SPAREN VOOR EEN HONDJE, GEPENSIONEERD, HET MAAKT ONS NIET UIT. EEN HUMAAN MENS ZAL BEGRIJPEN, DAT DIT ONS HUIS IS, ONZE VEILIGE HAVEN MET ONZE LIEVE SHIH TZU EN WIJ ZIJN DEGENE DIE VREEMDEN BINNENLATEN EN DUS NOG MEER OP ONZE HOEDE ZIJN. HELAAS HEBBEN WIJ RECENTELIJK DE POLITIE MOETEN INSCHAKELEN EN DEZE HEBBEN UITERAARD GEKNUFFELD MET ONZE HONDEN EN WIJ KREGEN DE MEDEDELING, DAT ER NU EENMAAL MEER BOEVEN BUITEN DE GEVANGENIS LOPEN, ALS DAT ER IN DE GEVANGENIS ZITTEN. U BEGRIJPT DIT WAS VOOR ONS DE LIMIT EN WIJ HEBBEN HELAAS DE NODIGE STAPPEN ONDERNOMEN.

DISCRIMINATIE WALGEN WIJ VAN EN ONZE OUDERS HEBBEN JUIST O.A. IN HET VERZET GEVOCHTEN VOOR ONZE VRIJHEID. ALS JE MOET ONDERDUIKEN ALS POLITIEMAN IN W.O. 2 IN DEN-HAAG, OM NIET DE ZIGEUNERS, JODEN, JE COLLEGA`S ETC. TE VERRADEN, DAN KRIJG JE ALS KIND DIT MEE EN AANHOORT DE VERHALEN..., DIT HEEFT ERVOOR GEZORGD, DAT ALLE KINDERTJES UIT ALLE LANDEN NA DEZE VRESELIJKE OORLOG, WEL OF NIET MET EEN GELOOF OF KLEURTJE IN DE ZOMERVAKANTIE BIJ ONS KWAMEN LOGEREN OM EVEN OP VERHAAL TE KOMEN EN OF VAN EEN WELVERDIENDE VAKANTIE KONDEN GENIETEN. ONZE FAMILIE BESTAAT OOK UIT ALLERLEI AFKOMSTEN EN GELOVEN EN DAAR WAREN ONZE OUDERS (INMIDDELS OVERLEDEN) EN WIJ BEST TROTS OP!!. ONZE AYOENI IS EEN ARABISCHE NAAM EN BETEKENT LICHT IN MIJN OGEN...HOE SPECIAAL.., DAAR HAD EEN EIGENAAR VERBAZING OVER....JA EN...DENK IK DAN...WIJ VINDEN HET EEN MOOIE NAAM BASTA, ZO ZIET U MAAR JE DOET HET NOOIT GOED, BIJ SOMMIGE DAN, ER IS ALTIJD IETS OM OVER TE ZEUREN PFFFF.....LEVEN EN LATEN LEVEN IS ONS MOTTO.

EEN ENKELE KEER KRIJGEN WIJ EEN ANGSTIGE MAIL, MET DE VRAAG OF WIJ EEN SHIH TZU WILLEN GEVEN AAN MENSEN MET EEN MOOIE KLEUR OF MOOIE ACHTERNAAM...., DAN DENKEN WIJ WAAROM DIE ANGST..., WAT VOOR EEN LEED IS HUN BEROKKEND......TRIEST ECHT TRIEST..., PLUS BIJ DE TEVREDEN EIGENAREN STAAN OOK MENSEN UIT ANDERE LANDEN...HOE TRIEST OM ONS VAN DISCRIMINATIE TE BETICHTEN PUUR LASTER EN SMAAD. ONS HUIS IS NIET BETIMMERD MET HOUT EN HANDDOEKEN, KIJK NAAR DE FOTO`S VAN ONS EN JA WIJ GAAN NIET ONZE SHIH TZU LATEN POSEREN EN LATEN ZE ZIEN, ZOALS WIJ DAT LEUK VINDEN. WE LEVEN IN EEN VRIJ LAND, STAAT HET U NIET AAN, TJA U BENT VRIJ OM ELDERS TE KIJKEN. WIJ VINDEN DE BINNENKANT DUS DE GEZONDHEID VAN ONZE SHIH TZU BELANGRIJKER ALS HOE ZE GEPRESENTEERD WORDEN. HET ZIJN HONDEN EN NOG WEL SHIH TZU..., LEKKER SPEELS EN SOMS EIGENWIJS EN OH ZO ZOET EN LIEF.

NEEN BESTE LEZER, ONS HUIS IS NIET VERVUILD EN ONZE SHIH TZU ZIJN NIET VERWAARLOOSD EN KRIJGEN DE HELE DAG HUN VERDIENDE AANDACHT, LIEFDE EN HUN GOEDE VOER, PLUS HUN BELONINGEN. ZE LEVEN HIER NIET OP 2 VIERKANTE METER EN JA DE RAAD VAN BEHEER IS HIER GEWEEST NOG RECENTELIJK OM DNA AF TE NEMEN. WANT HET IS TERDEGE MOGELIJK OM EEN BUITENLANDSE STAMBOOM O.A V.D.H OM TE ZETTEN. JA WIJ ZIJN FAVORIET VAN DRS. MARTIN ARENS, WAAROM????, OMDAT HIJ DE MOEILIJKSTE OPERATIES NIET UIT DE WEG GAAT EN POEREN ZOALS HIJ DIT ALS KOOSNAAMPJE BENOEMD IS ZIJN FAVORIET. WIJ BEWONDEREN HEM, OMDAT DIT GEEN GEWONE DIERENARTS IS...., MAAR 1 WELKE ELKE UITDAGING AANPAKT OM EEN DIER TE GENEZEN EN TE REDDEN. ZELFS DE MENS MET DE WAT KLEINERE BEURS WIL HIJ HELPEN. INDERDAAD HEBBEN WIJ AL JARENLANG EEN GOEDE BAND MET HEM, MAAR WIJ ZITTEN NIET AAN DE THEE EN DE TAART MET HEM. HET ENIGE WAT MARTIN ALTIJD ZEGT....``JULLIE MOGEN MIJ ALTIJD BELLEN IN GEVAL VAN NOOD`` EN WEL OMDAT WIJ WETEN, DAT HIJ EEN INMENS DRUK BESTAAN HEEFT EN SOMMIGE MENSEN DIT NIET BEGRIJPEN EN VINDEN DAT HIJ 7 DAGEN IN DE WEEK MAAR STANDBY MOET STAAN....OP ZIJN PRIVE MOB.NR. NOG WEL!!!!!.  

FORUMS...TJA SOMS EEN ENKELE KEER NUTTIG, MAAR DE ENKELE KEER DAT ONS HIEROP WORT GEWEZEN DOOR DERDEN, DAN VERBAASD HET ONS EN DENKEN WIJ, WAAROM AL DIE IDIOTE VRAGEN, GA NAAR DE DIERENARTS EN ALS JE GEEN RESULTAAT KRIJGT, GA NAAR EEN ANDERE DIERENARTS....ERGENS MOET ER TOCH 1 ZIJN, DIE WEL DE EXPERTISE IS HUIS HEEFT OM EEN GOED ADVIES TE GEVEN. DAN BEDENKEN WIJ ONS....HEBBEN DE MENSEN NOU NIKS ANDERS TE DOEN ALS DE HELE DAG DAT GEKLETS OP DIE FORUMS EN ELKAAR AF TE BRANDEN, MOET JE DIER GEEN AANDACHT OF LEKKER NAAR BUITEN TOE. MOET JE NIET WERKEN, PLUS HET ZIJN DE ENKELING NA ALTIJD DEZELFDE LIEDEN, DIE REAGEREN. ONS IS ALTIJD GELEERD, OORDEEL NIET...OPDAT..., WIJ DOEN NIET MEE AAN RODDELS EN AAN ANDERE FOKKERS ZWART MAKEN. EEN IEDER IS VRIJ IN ZIJN KEUZE, WAAR HIJ EEN PUP AANSCHAFT. HET SHIH TZU WERELDJE IS HELAAS EEN EN AL JALOEZIE, WALGELIJK.. NEE OF JE NU EEN HONDJE UIT HET ASIEL HAALT, BIJ MENSEN DIE NET BEGINNEN, BIJ DE RASVERENIGING OF WAAR DAN OOK...., ZOLANG ER MAAR LIEFDE, AANDACHT, GOEDE VERZORGING, CONTROLES EN VOEDING MET VEEL LIEFDE WORDT GEGEVEN IS IEDEREEN VRIJ IN ZIJN KEUZE WAAR HIJ EEN SHIH TZU AANSCHAFT...WIJ LEVEN IN EEN VRIJ LAND.

WIJ HEBBEN MEEGEDAAN AAN NOVA EN TV-NOORD HOLLAND, OM MENSEN DUIDELIJK TE LEREN HET KAF VAN HET KOREN TE KUNNEN SCHEIDEN. 

HEEFT EEN SHIH TZU EEN LANGE SNUIT, DAN IS DAT GEEN SHIH TZU MAAR EEN KRUISING EN EEN DIERENARTS ZAL U DAN VERTELLEN, DAT DIT SOMS GOED IS, OMDAT DE SHIH TZU TERDEGE WEL EEN PLATTE KOP HEEFT NET ZOALS DE MOPSHOND, CHIHUAHUA ETC. WEL IS NIET ELKE KRUISING GOED MET EEN SHIH TZU, DAAR ER NEUROLOGISCHE AANDOENINGEN KUNNEN OPTREDEN...., IEDEREEN MOET DIT ZELF WETEN, MAAR WIJ DOEN HIER NIET AAN MEE. WEL HEBBEN WIJ CHOCOLATE SHIH TZU O.A EN OOOOHHH DAT IS ERG, VROEGER WERDEN DEZE  GEWOON GEHONOREERD IN NEDERLAND. NU DAT VINDEN WIJ DISCRIMINATIE, KIJK NAAR DE GESCHIEDKUNDE VAN DE SHIH TZU MET AL DIE PRACHTIGE KLEUREN, HOEVEEL KLEUREN ZIJN ER NOG OVER..EEN MINIEM AANTAL KLEUREN....ELKE SHIH TZU MET EEN GOEDE AFKOMST, GOED GEZOND, GESPIERD, GOEDE HEUPEN, NEUSGATEN ETC. MET PAPIEREN IS VOOR ONS EEN ECHTE SHIH TZU, WAT EEN ANDER DENKT, DAT IS HUN VISIE, LEVEN EN LATEN LEVEN WEDEROM EN MAAK U NIET DRUK OM EEN ANDER, DAT ZEGT MEER OVER U...., ALS OVER ONS....GEEF EEN DONATIE AAN DE OPVANG OF REDT EEN DIERTJE VAN EEN DODELIJKE SPUIT, DOE IETS NUTTIGS EN MAAK DE DIERENWERELD WAT BETER, ELKE EURO IS ER 1. ER LOPEN GEGARANDEERD SHIH TZU IN NEDERLAND, DIE OOK KAMPIOEN HADDEN KUNNEN ZIJN, MAAR SOMMIGE MENSEN BOEIT HET NIET OM SHOWS TE LOPEN. VRIJHEID VAN MENINGSUITING HEET DAT, DAT HEET DEMOCRATIE. DIE VRIJHEID HEBBEN WIJ O.A. TE DANKEN AAN ONZE OUDERS, OPDAT DEZE NOOIT EN TE NIMMER MEER ZAL AFGENOMEN WORDEN. DAAROM HEBBEN ALLE NEDERLANDERS VRIJ EENS IN DE 5 JAAR EN WEL OP 5 MEI......., VROEGER IEDER JAAR, WAT VERGEET DE MENS TOCH SNEL HOE ERG HET IS OM ONDERDRUKT TE WORDEN, DOOR DE BEZETTER. 

DUS MOCHT U INTERESSE HEBBEN IN ONZE LIEVERDJES, LEES U IN..... EN VRAAG AAN ANDERE MENSEN HOE DE SHIH TZU HUN BEVALT, VOOR ONS GEZIEN ONZE LEEFTIJD DIK BOVEN DE 60 JAAR EEN IDEAAL RAS, DAAR IK HELAAS NIET MEER GROTE RASSEN KAN HANTEREN VANWEGE O.A. MIJN REUMA. ZE ZIJN ZO AANHANKELIJK EN OP LATE LEEFTIJD NOG ZO LEUK SPEELS EN LIEF VOOR JONG EN OUD. HEEFT U VERDRIET OF EEN AANDOENING, OF UW KIND HEEFT EEN AANDOENING, ZE ZULLEN U TROOSTEN, ZICH AANPASSEN AAN DE SITUATIE EN EEN IEDER AAN HET LACHEN MAKEN, DAT IS DE REDEN DAT WIJ ELKE MORGEN MET EEN BIG SMILE OPSTAAN, WANT EENS EEN SHIH TZU, DAN WIL JE NOOIT NEVER MEER ZONDER... 

HOPELIJK HEEFT U ALLEN ER BEGRIP VOOR, DAT WIJ ONZE REGELS NOG IETS STRENGER GAAN HANTEREN, DIT OM VERDRIET EN ELLENDE HOPELIJK TE KUNNEN VOORKOMEN IN DE TOEKOMST. STRESS IS SLECHT VOOR ONZE LIEVERDJES EN WIJ ZIJN NIET GEDIEND VAN SCHUTTAAL EN OF BEDREIGINGEN EN HOPEN DAT HUMANE, FATSOENLIJKE MENSEN VAN WELKE AFKOMST OF RELIGIE DAN OOK ONS BENADEREN MET EEN GOED HART VOOR ONZE WONDERTJES. HIER IS NOOIT GESCHREEUW OF RUZIE EN ZONDER MIJN SHIH TZU OF LIEVE, RUSTIGE, ALTIJD POSITIEVE HENRY, DIE DAG EN NACHT VOOR ONS KLAAR STAAT EN ONZE MARTIN, DAN WAS HET NIET MOGELIJK GEWEEST OM ONZE WONDERTJES EEN VEILIGE, MOOIE TOEKOMST TE KUNNEN GEVEN BIJ HUN LIEVE EIGENAREN OF TOEKOMSTIGE EIGENAREN. WAT ZIJN WIJ DANKBAAR VOOR DE GEWELDIGE ECHTE HECHTE WARME VRIENDSCHAPPEN, DIE HIERDOOR ZIJN ONTSTAAN IN ZOWEL IN BINNEN EN BUITENLAND. 

TEVENS WILLEN WIJ ONZE ROB BEDANKEN VOOR ZIJN JARENLANGE GOEDE ZORGEN VOOR ONZE SHIH TZU, HELAAS DOOR ZIJN LEEFTIJD KUNNEN ONZE LIEVERDJES NIET MEER NAAR HET MOOIE LANDGOED, MAAR ONZE VRIENDSCHAP BLIJFT VOOR ALTIJD BESTAAN.

VOOR DE REST WILLEN WIJ U BEDANKEN VOOR HET LEZEN VAN ONS RELAAS EN WENSEN WIJ U NOG EEN MOOIE DAG TOE!.