Welkom op shihtzuwonders.nl

SHIH TZU CHOCOLAATJES RESP. CHOCO-WIT EN SOLID CHOCO.
SHIH TZU WONDERTJE DONKER-CHOCO-WIT, TE ZIEN IN DE SHIH TZU CALENDAR VAN STUDIO PETS BY MYRNA, NU VERKRIJGBAAR!.
SHIH TZU WONDERTJE DONKER CHOCO-WIT.
SHIH TZU WONDERTJE CHOCOLATE MET SNEEUWVLOKJE.
SHIH TZU WONDERTJE CHOCO-WIT
CHOCOLATE SHIH TZU.
NALINI V. SHIHTZUWONDERS FOTO.
6 WEKEN OUDE SHIH TZU WONDERTJES.
VAN LINKS NAAR RECHTS: KLEUR WIT-ROOD-ZWART, 2 RODE SHIH TZU`S MET ZWART MASKER.
WIT-ROOD-ZWARTE SHIH TZU.
I DO BAD THINGS, RODE SHIH TZU.
Deze Wondertjes zijn te zien in de Kalender v. By MYRNA

 

WELKOM ALLE SHIH TZU BEWONDERAARS!, WAT LEUK DAT U ONZE WEBSITE BEZOEKT.🤪

 WIJ WENSEN U FIJNE KERSTDAGEN TOE MET BOVENAL EEN BEESTACHTIG GOED 2022, MET VEEL GEZONDHEID.

INDIEN U INTERESSE HEEFT IN EEN SHIH TZU WONDERTJE KUNT U ONS PER MAIL BENADEREN VOOR EEN RESERVERING, INFORMATIE ETC.  shihtzuwonders@live.nl 🙃😎❤

Onze Shih Tzu zijn in het bezit van een FCI Stamboom en of een Int. Stamboom, door de verschillende bloedlijnen en controles plus onderzoeken voorkomen wij erfelijke aandoeningen o.a. Patella Luxatie vrij en HD vrij, plus vrij van verdere erfelijke aandoeningen. Onze meiden genieten van het Leven en mogen absoluut niet bij elke loopsheid gedekt worden!. Alvorens er plannen hiervoor zijn, wordt er eerst een uitgebreid klinisch onderzoek verricht door onze Specialist Martin Arens.

Onze Wondertjes krijgen een Stamboom en wij staan terdege onder toezicht. Onze oudste Shih Tzu genieten van hun pensioen en 1 van onze Shih Tzu is zelfs al 14 jaar en zijn dus geen (fokteefjes) en gesteriliseerd. Meerdere controles per jaar door onze Martin, goede aangepaste voeding na een sterilisatie en of castratie zorgen ervoor, dat een Shih Tzu geen overgewicht krijgt.  Goede verzorging, voeding en plezier met veel Liefde van ons kan dus Wonderen verricht

 

VOOR EVENTUELE INFORMATIE OMTRENT PUPS KUNT U ONS MAILEN shihtzuwonders@live.nl

 

HET IS EEN FABELTJE DAT TEEFJES LIEVER ZOUDEN ZIJN ALS REUTJES. TEEFJES HEBBEN VAAK MEER HORMONALE KUREN ALS REUTJES. EEN REUTJE HEEFT EEN WAT BREDER KOPPIE EN EEN TEEFJE WAT SPITSER. BEDENK WAAR EEN TEEFJE VOOR BEDOELD IS, DAN BEGRIJPT U, DAT ZIJ WEL WAT FELLER MOET ZIJN DAN EEN REUTJE. 

 

WIJ GEVEN SCHRIFTELIJKE GARANTIE WELKE IN TWEEVOUD WORDT OPGEMAAKT.

 

DE WONDERTJES KRIJGEN MEERDERE CONTROLES EN WORDEN VOORZIEN VAN DE BEKENDE VERPLICHTE CHIP. INENTING, ONTWORMINGSKUURTJES (TEVENS MAANDELIJKS DE ANDERE SHIH`S) EN PASPOORT MET UITGEBREID PUPPYPAKKET EN STAMBOOM. ONS BELEID IS STRENG, DOCH RECHTVAARDIG, ALLEEN GEZONDE PUPS MOGEN MEE. DE MAMA HEEFT VOOR DE DEKKING EEN EXTRA CONTROLE GEKREGEN (DAAR BEDOELEN WIJ DUS MEE VRIJ VAN ERFELIJKE AANDOENINGEN) EN HEEFT HET DESBETREFFENDE TEEFJE B.V. EEN GESPLETEN LOOPSHEID, DOOR METING VAN HET PROGESTERON, DAN MAG HIER DUS NIET MEE GEFOKT WORDEN, DAAR DIT VERERFD. UITSLAGEN EN FOTO`S WORDEN OP DEZE WEBSITE NIET GEPUBLICEERD, DAAR ER NOGAL GEFRAUDEERD WORDT EN ZIJN UITERAARD IN TE ZIEN. TEVENS NA DE DEKKING KRIJGT ZIJ EEN ECHO EN CONTROLES VAN ONZE SUPER KLINIEK NL. DRS. MARTIN ARENS, DIE DE MEEST COMPLEXE OPERATIES UITVOERT BEKEND VAN O.A. KOFFIETIJD EN TV N-H, DIERENKLINIEK OUDORP, SCHELDESTRAAT 26, 1823 WB ALKMAAR T (072)5123119.

WIJ HOUDEN U REGELMATIG OP DE HOOGTE VAN DE ONTWIKKELINGEN VAN HET WONDERTJE O.A. MET FOTO`S EN UPDATES.

ALLE SHIH TZU LEVEN GEZELLIG SAMEN IN DE WOONKAMER EN DE PUPSELS WORDEN GOED GESOCIALISEERD EN KRIJGEN ALLE LIEFDE VAN DE WERELD. ZOWEL VOOR ALS NA DE GEBOORTE BLIJVEN WIJ SPECIAAL VOER EN VITAMINES GEVEN AAN DE PUPS EN AAN MAMA O.A. OOK VAN DIERENKLINIEK OUDORP EN HET SPECIALE BIRTHPROGRAMME VAN ROYAL CANIN EN HILLS, HET IS HIER DUS SHIH TZU MANIA....🙃 MAAR WEL HEEL GEZELLIG!  WIJ LETTEN SAMEN MET SPECIALIST MARTIN ARENS ZEER GOED OP DE COMBINATIE PAPA EN MAMA OM VERDRIET EN ERFELIJKE AANDOENINGEN TE VOORKOMEN. HET IS ONZE INTENTIE EN BELEID OM GEZONDE WONDERTJES MEE TE GEVEN!!!!! ONZE WONDERTJES KENNEN DUS GEEN ANGST EN ZIJN ZEER SOCIAAL. WIJ VINDEN HET NU EENMAAL PRETTIG, DAT EEN PUPJE BIJ THUISKOMST ZIJN 1STE NACHT NIET DE HELE BOEL BIJ ELKAAR KRIJST EN DAT HEET SOCIALISATIE EN VERGT VEEL TIJD EN LIEFDE VAN ONS...., AL ONZE LIEVERDS LEVEN SAMEN MET ONS EN U MAG VAN ONS ALLES CHECKEN. ALS ER EEN NESTJE WORDT GEBOREN IS DIT HIER BIJ ONS THUIS EN DEGENE WELKE GERESERVEERD HEEFT, KRIJGT DAN OOK FOTO`S VAN DE GEBOORTE.

VOOR CONTACT EN INFO MAILADRES IS: shihtzuwonders@live.nl

DEZE WONDERTJES KUNT U OOK BEWONDEREN IN DE SHIH TZU KALENDER VAN BY MYRNA.

 

                   

 

 

 

                       

 

 

I Wonder How I Wonder Why, dit is het liedje wat ons inspireerde om onze website zo te noemen. Welkom op onze site!
TWEE RODE SHIH TZU`S EN 1 ROOD-WIT-ZWART.
STORM AS HIMSELF
ZWART WIT SHIH TZU WONDERTJE.
tricolor Shih Tzu
HEERLIJK TOCH ZO EEN KNUFFEL WONDERTJE, ZIE ONZE PUPPAGINA!
ONZE WONDERTJES O.A. TE ZIEN IN DE SHIH TZU CALENDAR VAN BY MYRNA.
DRS. MARTIN ARENS, MEER DAN EEN BIJZONDER MENS, ONDANKS ZIJN ENORME DRUKKE BESTAAN, ALTIJD POSITIEF EN EEN BIG SMILE VOOR JONG EN OUD.